استاد دانشگاه امام صادق با بیان اینکه نفوذ سیاسی می تواند زمینه ساز نفوذ در تمامی ارکان کشور باشد، گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، مهمترین اولویت نفوذ دشمن است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، غلامرضا خواجه سروی با اشاره به اینکه علت تاکیدات مکرر رهبر انقلاب بر مسئله نفوذ در ماه های اخیر به مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای 5+1 و نتایج حاصل از آن تحت عنوان برجام برمی گردد، اظهار داشت: هدف قطعی آمریکایی ها و دنیای غرب تسلط بر ایران است و اینکه حاضر شدند در مذاکرات هسته ای امتیازاتی را به کشور ایران بدهند نیز در همین راستا قابل تفسیر است.
مطالعه در ادامه مطلب
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: آنها با یک حساب منطقی و دودوتا چهارتا گفتند ما در حال حاضر در این زمینه یک سرمایه گذاری انجام می دهیم که به زودی نتیجه خواهد داد. به هر حال آن ها یک هدف کلی را در ایران تحت عنوان تغییر رژیم (regime exchange) دنبال می کنند و تمامی تحرکات آنها در این عرصه قابل تفسیر خواهد بود.
معاون سابق وزارت علوم تصریح کرد: طراحی آن ها این است که پس از توافق هسته ای به اشکال مختلف در کشور ما نفوذ کنند. غربی ها می خواهند در کشور خودشان و در میان ملل مسلمان با استفاده از ابزارهای رسانه ای این مسئله را القا کنند که ایران با دنیای غرب به یک آشتی رسیده و مسائل گذشته را کنار گذاشته است، مهم تر آنکه دست از مبانی هویتی خود برداشته، تسلیم دنیای غرب شده و مقاومت در مقابل غرب را کنار گذاشته است.
وی افزود: مقام معظم رهبری با تحلیل این شرایط جدید خواستند با مطرح کردن پروژه ی نفوذ دشمنان و تأکید در مورد آن، فضای جدیدی را در مقابل دنیای استکبار باز کنند و در این فضای جدید تلاش کنند که با استفاده از آگاهی و توان عمومی مردم، نفوذ دشمنان را با مشکل مواجه کنند. رهبر انقلاب می خواهند این مسئله را که دشمنان به دنبال آن هستند به یک آگاهی عمومی تبدیل کنند و مردم ایران را آماده مقابله با این پروژه ی خطرناک دشمن کنند.
خواجه سروی با بیان اینکه دنیای غرب و دشمنان جمهوری اسلامی در درجه ی اول به دنبال نفوذ سیاسی در کشور هستند، افزود: آن ها معتقدند که به دنبال این نفوذ، نفوذ فرهنگی، اقتصادی و حتی نفوذ در دستگاه های امنیتی، نظامی و انتظامی نیز محقق خواهد شد.
وی با اشاره به طراحی غرب برای نفوذ در شرایط پسابرجام افزود: کاری که آنها در حال حاضر دنبال می کنند این است که در ابتدای امر دنبال نفوذ سیاسی هستند. بخشی از پروژه نفوذ نیز توسط رسانه ها، نشریات، کتاب ها و آثار فرهنگی محقق می شود. اما نفوذ سیاسی بیشتر توسط افراد، گروه ها و مدیران دست نشانده ی آنها محقق می شود.
خواجه سروی اظهار داشت: آن ها به دنبال این هستند که با عملیاتی کردن سیاست هایی که در پیش گرفته اند، در ایران افراد وابسته ای را روی کار بیاورند که متکی به حمایت آن ها باشند. اگر آنها به چنین چیزی برسند، نفوذ دشمن به طور طبیعی و با هزینه ی بسیار کمتری بدون برخورد با مانعی خاص انجام خواهد شد. یعنی یک نفوذ به ظاهر قانونی!
این استاد دانشگاه امام صادق(ع) تاکید کرد: اگر دشمنان بتوانند در انتخابات مجلس شورای اسلامی دوره ی بعد به طور آشکار یا غیر رسمی تعدادی از نمایندگان وابسته به خود را بر سر کار بیاورند، بخش عمده ای از پروژه نفوذ محقق شده است. چرا که مجلس، منشأ قدرت در کشور است و جایگاه بسیار مهمی دارد. همچنین اگر بتوانند در انتخابات ریاست جمهوری بعدی از طیفی حمایت کنند و آن طیف به قدرت برسد، بخش دیگر این نفوذ در حوزه ی قوه ی مجریه محقق شده است.
خواجه سروی با بیان اینکه نفوذ در فضای فرهنگی و اقتصادی کشور هم با هماهنگی نفوذ سیاسی انجام می شود افزود: مثلاً در حوزه ی اقتصادی طراحی را طوری انجام می دهند که تا وقتی که این طیف در رأس مسائل اقتصادی کشور هستند، تسهیلات زیادی را برای آن ها قائل شوند و در مقابل؛ اگر اشخاص دیگری به جای اینها بر روی کار آمدند، فضای اقتصادی را عوض کنند. بدین طریق به تدریج دست نشاندگان دنیای غرب در جمهوری اسلامی روی کار می آیند و این اوج نفوذ است.
وی تصریح کرد: این همان کاری است که در دوره های بعد از جنگ های ایران و روس، روس ها انجام دادند و به همین طریق در ایران نفوذ کردند و با استفاده از دربار شاهنشاهی دولت ایران توانستند بر شریان اقتصادی، فرهنگی و سیاست ایران مسلط شوند. در این دوران نیز دنیای غرب، چنین چیزی را می خواهد؛ یعنی می خواهد نفوذش را از راه نفوذ سیاسی آن هم از طریق حمایت از طیف هایی در داخل نظام جمهوری اسلامی صورت بدهد.
استاد دانشگاه امام صادق با اشاره به اینکه اگر ما بخواهیم در ادبیات نفوذ باقی بمانیم و وارد مصادیق نفوذ نشویم، طبیعتا نقشه ی مقابله با نفوذ محقق نمی شود تاکید کرد: اگر نقشه ی مقابله با نفوذ را خواسته باشیم طراحی و ترسیم کنیم باید با توجه به مصادیق عینی موجود برنامه ریزی و عملیات کنیم. دانستن ادبیات نفوذ چیز خوبی است اما مردم و مسئولین نباید در کلیت مسئله بمانند بلکه باید بدانند مصادیق نفوذ چه چیز هایی هستند.
وی افزود: مطبوعات وابسته مورد حمایت غرب مصادیق نفوذ هستند. اشخاص تحت الحمایه به عنوان نخبگانی که نفوذ دشمن را تسهیل می کنند و همچنین گروه ها، احزاب و مدیران کشور در قوه ی مقننه و مجریه و قضائیه می توانند مصادیق این نفوذ ها باشند.
خواجه سروی در تبیین مهمترین مصادیق نفوذ دشمن در فضای کنونی تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری می تواند مورد دستبرد و نفوذ دشمن قرار گیرد. باید دقت کرد و جلوی نفوذ به این دو مرکز را گرفت. حتی اگر لازم است در قوانین تجدید نظر شود و بسیاری از روند ها به روز شود. یکی از این دو مرکز به رهبری ارتباط پیدا می کند و دیگری هم به سرنوشت تمامی مسائل کشور.