فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه متاسفانه در چند سال اخیر از نظر علمی سقوط کرده‌ایم و پیشرفتی نداشته‌ایم، گفت: دلیل آن هم این است که ...

راحله حسین‌زاده، فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جمع دانشگاهیان در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه، گفت: متاسفانه مسئولان کشوری نتوانستند این ارتباط رو ایجاد کنند هرچند در مقاطعی تلاش شده ولی به طور کامل به موفقیت آنچنانی دست پیدا نکردیم لذا به خاطر همین موضوع است که خیل عظیم جوانان ما بعد فارغ التحصیلی بی‌کار هستند.

 

در ادامه مطلب همراه سایت خبری دانشجو ایران باشید

وی با بیان اینکه یکی از شرایط استقلال در زمینه اقتصادی که رهبری مدام تاکید دارند اقتصاد مقاومتی است و برای اینکه به این سمت برویم باید بین دانشگاه و صنعت کشور ارتباط خوبی برقرار شود، افزود: به جای اینکه دانشجو در دانشگاه فقط با یک سری درس‌های تئوری مواجه باشد باید شرایطی فراهم شود که این مطالب و به طور عملی هم در آزمایشگاه‌ها یا در کارگاه‌ها تجربه کند چراکه این باعث می‌شود آمادگی ایجاد بشود برای ورود به بازار کار تا بتواند چرخ صنعت کشور رو بچرخاند.

 

این دانشجوی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه متاسفانه در چند سال اخیر از نظر علمی سقوط کرده‌ایم و پیشرفتی نداشته‌ایم، افزود: دلیل آن هم این است که در دانشگاه‌های ما به جای آنکه به کار علمی بپردازند دغدغه‌شان مسائل سیاسی و جناحی شده است و این با منویات مقام معظم رهبری متناقض است.

 

دانشگاه بیرجند به خانه احزاب تبدیل شده است

 

حسین‌زاده با اشاره به اینکه رهبر انقلاب به بصیرت سیاسی تاکید دارند اما با این موضوع که از دانشجو استفاده ابزاری بشود برای نیل به اهداف سیاسی و جناحی افراد خاصی مخالف هستند، افزود: متاسفانه امروز شاهد این مسئله در دانشگاه‌ها هستیم که دانشگاههای ما از جمله دانشگاه بیرجند خانه احزاب شده است و دانشجو به پیاده نظام سیاستمداران تبدیل شده است.

 

وی با بیان اینکه برای افزایش تولید علم باید سرانه بودجه کشور که به پژوهش تعلق می‌گیرد افزایش پیدا کند، گفت: باید از افراد متعهدی برای کارهای مدیریتی در دانشگاه‌ها استفاده کرد تا با سوء مدیریت‌ها مواجه نباشیم.

 

این دانشجوی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه در خراسان جنوبی هم رشد علمی در وضع خوبی به سر نمی‌برد و دانشگاههای این استان تنها تعداد زیادی دانشجو می‌گیرد اما از سطح علمی دانشجو را بالا نمی‌برد، افزود: دلیلش ضعف در بحث‌های مدیریتی است که مسئولان دانشگاهی به دنبال خوشحال کردن و رضایت ایجاد کردن در افراد خاصی هستند و به همین دلیل فضای دانشگاه را سیاسی کرده‌اند و از هدف اصلی دانشگاه که تربیت نیروی کار آمد و متعهد از نظر علمی و اخلاقی است غفلت شده است.

 

حسین‌زاده با بیان اینکه گاهی این تصور ایجاد می‌شود که با روی کار آمدن دولت اصلاحات ارزش‌ها هم جابجا شده و از نشانه‌های نفوذ فرهنگی داخل کشور است که به دنبال غربی کردن فرهنگ هستند و می‌خواهند که این مسائل عادی بشود، افزود: برای تحقق این موضوع چه جایی بهتر از دانشگاه که پر از ذهن‌های آماده است که تحت تاثیر قرار بگیره و کسانی که آینده دار این مملکت هستند.

 

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب در خصوص غلط بودن برگزاری اردوی‌های مختلط در دانشگاه‌ها، افزود: با وجود تاکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص اما متاسفانه هر از چند گاهی از گوشه‌ای از کشور شاهد اردوهای مختلط دانشجویی هستیم.

 

این فعال دانشجویی همچنین با اشاره به این سخن رهبر انقلاب که فرمودند: «خبرهایی که به من از برخی دانشگاه‌ها می‌رسد و امیدوارم که درست نباشند، بر خلاف این موارد است بگونه‌ای که تشکل‌های مؤمن و انقلابی و خوش فکر را تحت فشار قرار می‌دهند» گفت: متاسفانه تشکل‌های انقلابی و ارزشی دانشگاه‌ها از سوی دانشگاه مدام برای کوچک‌ترین کار‌ها تحت فشار هستند و از فیلترهای مختلف باید عبور کند دلیلش هم این است که تشکل‌های انقلابی حاضر به سکوت نیستند و اشتباهات دولت را تذکر می‌دهند و انتقاد می‌کنند اما گویا گوشی برای شنیدن نیست و تاب این انتقادات را ندارند به همین دلیل این تشکل‌ها را تحت فشار قرار می‌دهند و در کارشان سنگ اندازی می‌کنند.