روح و روان انسان از مقولههای مهم حیات و تجدید آنان بسی مهمتر از هر چیز دیگری است.
ارزش و بهای زیستن در این دنیا بر هیچ انسانی پوشیده نیست و با اندکی تأمل و تفکر در آیه آیههای کتاب زندکی میتوان مقصد و ارزشهای زندگی را دریافت؛ آیاتی که چراغ هدایت انسان است.
در ادامه مطلب همراه دانشجو ایران باشید
* بهار رمضان فرصتی برای بالا بردن عیار جسم و تن
با تفکر دمیدن روح خداوندی در مخلوقی که هیچ اثری از زندگی در او نبود نمیتوان به بیراهه رفت، چراکه اگر چنین باشد خالق که هیچ، حیات بیمعنا میشود و البته برشمردن نفسهای این روح در دامن روزگار صورت میگیرد.
روحی که در آن نشانی از خداوند و خالق انسان است باید مسیری را برگزیند که منزلگاهش رسیدن به این خالق و خوشبختی باشد و بدون شک بهار رمضان فرصتی برای یافتن خالق و انس با معبود است.
ماه رمضان و روزهداری در آن فرصتی برای ناگفتههای زندگی با معبود، تجدید روح و روان و بالا بردن عیار جسم و جان است تا جانانه خود را آماده سفر آخرت کنی.
تغذیه و نوع مصرف مواد غذایی در بهار رمضان همچون عبادت در آن ارزشمند و مهم است، چراکه برای فرصت خلوت با مخلوق باید جسم و تن سالم باشد.
در ماه میهمانی خدا، لحظههای به یاد ماندنی افطار و سحر شیرینی و حلاوت این ماه را همچون دری گرانبها دوچندان میکند و خاطرات ماندگاری را برای روزهداران رقم میزند.
الگوگیری از رژیم غذایی مناسب میتواند سلامت انسان را در ماه روزهداری تضمین کرده و صبر او را برای لحظههای افطار بیشتر کند.
با اندکی تأمل میتوان دریافت که آری رمضان فرصتی برای حیات دوباره روح و تن است تا روان را با لحظههای ناب بندگی شستوشو داد؛ آری رمضان بهار زندگی و بندگی است تا ارزش داشتهها و نداشتههایت را دریابی.
فرصت استفاده از وعدههای افطار و سحر و تجدیدسازی روح و جسم با مصرف غذاهای متنوع اندکی به تأمل نیاز دارد تا دریابی که برای صیقل بخشیدن به روح و تن نباید هر غذایی را در سر سفرههای ماه مبارک رمضان چید.
عکس های ضیافت افطار در مسجد دانشگاه تهران
؛؛
؛؛
؛؛
؛؛
؛
؛
؛؛
؛
؛
؛
؛
؛؛
؛
؛
؛
؛
؛
؛
؛؛
؛
؛
؛